fbpx

10 esenciálnych olejov bez ktorých by nemala byť žiadna rodina

Keď zdieľame esenciálne oleje s ostatnými ako formu prvej pomoci a preventívnej medicíny, veľa ľudí odpovedá : „ Prečo by som FamilyPhysicianKit_20310bmal potrebovať esenciálne oleje? Veď môžem ísť k doktorovi !“ Dôvod, prečo by každý mal používať esenciálne oleje je prostý:  esenciálne oleje poskytujú naozaj bezpečný a prírodný spôsob ako riešiť príležitostné zdravotné problémy – a to bez vedľajších efektov.

Už ste niekedy šli k lekárovi a zistili ste tam že vaša choroba je len „vírusová infekcia“ a že na zastavenie toho vírusu nie je žiadny liek na predpis či bez predpisu? V tom prípade je nevyhnutné informovať, že esenciálne oleje majú schopnosť  vírus ešte skôr  ako prenikne do buniek.  A aj keď ste už boli nainfikovaní, esenciálne oleje môžu pomôcť zlikvidovať vírus z vášho tela a aj skrátiť časové trvanie choroby.

Keď hovoríme o rodine, doTerra zjednodušila proces. Každá domácnosť potrebuje 10 základných esenciálnych olejov, ktoré sú všetky obsiahnuté v sade Family Physician Kit. Táto príručná sada , alebo ako ju radi prezývame, „Lekársky kufrík v škatuľke“, si poradí s odhadom 85 %  chorôb a prípadov prvej pomoci ktoré sa vyskytnú vo vašej domácnosti.  Táto sada je dostupná za maloobchodnú cenu 168 Eur, alebo za veľkoobchodnú cenu pre registrovaných spolu so Slim & Sassy, všetko za 126 Eur. Toto je naozaj dobrá ponuka, ušetrí  vám 11 Eur.

Spolu s návodom na použitie a priloženým Audio CD „Ako používať esenciálne oleje“,  tu je ešte zopár tipov o tom čo táto sada obsahuje:

  1. LEVANDUĽA :  je to najvšestrannejší a najznámejší olej. Je výborný na popáleniny, na zmiernenie bolesti  a odstránenie pľuzgierov. Pomáha pri zaspávaní  a má veľmi upokojujúci účinok. Pôsobí tiež ako antihistaminikum a uľavuje pri poštípaní hmyzom. Aplikujte na chodidlá každý večer na uvoľnenie alebo úľavu od bolestí hlavy.
  2. CITRÓN : užívajte každý deň kvapku  v pohári vody na udržanie tela bez kyselín (je zásaditý). Citrón prečisťuje lymfatický systém.  Je výborný na bolesť hrdla – iba si dajte kvapku na jazyk alebo kloktajte citrónovú vodu. Tiež sa dá použiť ako čistiaci prostriedok, vyčistí od 99 % baktérií.
  3. MÄTA : bola vykonaná štúdia v porovnávaní s vlastnosťami Tylenolu a bolo preukázané, že je rovnako dobrý na odstránenie bolesti  hlavy. Je výborný na tráviace ťažkosti a keď sa vdychuje, stimuluje mozog na zvýšenie ostražitosti.
  4. ČAJOVNÍK  alebo TEA TREE es.ol. : je výborný na akné, nakoľko väčšina akné prípravkov je antibakteriálna, čo je aj čajovník. Je tiež výborný na väčšinu kožných problémov:  vyrážky, ekzémy, psoriázu, plesňové ochorenia, a MRSA (zlatý stafilokok). Výborne zaberá na ružové oko. Dá sa tiež aplikovať na pokožku hlavy proti lupinám a na hrudník proti kašľu.
  5. DEEP BLUE – zmierňuje zápaly a uľavuje boľavým svalom a bolestiam chrbta. Používajte tento olej na všetky športové zranenia, tiež pomáha pri bolestiach hlavy.
  6. OREGANO – Najsilnejšie prírodné antibiotikum! Niekoľko štúdií preukázalo, že oregano je schopné zabiť zlatého stafilokoka. JE to jeden z najdôležitejších olejov  keď bojujeme proti akejkoľvek infekcii. Je veľmi pálivý a musí byť nanášaný na podkladový olej, napríklad frakcionovaný kokosový olej , olivový alebo mandľový olej, aby s amohol aplikovať povrchovo.
  7. ON GUARD – pomáha posilňovať imunitný systém. Je výborné ho rozptyľovať do vzduchu. Na prevenciu nádchy nanášajte každý večer na chodidlá.
  8. BREATHE – používa sa na ochorenia dýchacích ciest  kašeľ. Nanášajte na hrudník a pod nosné dierky ako pomoc na porazenie hlienov. Okrem tohto, Breathe napomáha aj v boji proti samotnej infekcii.
  9. DIGEST ZEN – táto zmes pomáha pri rôznych poruchách trávenia : gastroezofageálny reflux, hnačka, zápcha, pálenie záhy, baktéria H. Pylori, atď. naneste 4kvapky DigestZenu na žalúdok na všetky vyššie uvedené problémy. 70% imunitného systému je v črevách, teda keď dosiahnete rovnováhu v črevách, dosiahnete rovnováhu imunitného systému. Používanie DigestZenu posilňuje teda aj imunitu.
  10. KADIDLO – tento olej pomáha zvyšovať hladinu kyslíka v rozvodovom systéme mozgu. Toto vedie k zvýšenému vylučovaniu protilátok, endorfínov a priechodu nervových vzruchov. Kadidlo má schopnosť  prekonať bariáru medzi mozgom  krvou a objavili sa dôkazy o účinkoch na ľudí, ktorí trpia depresiou alebo závislosťou. Môže sa používať ako antidepresívum, proti infekciám, antiseptikum a protirakovinové.

BONUS : Získajte zdarma 15 ml fľaštičku Slim & Sassy keď si objednáte túto sadu esenciálnych olejov s novou veľkoobchodnou registráciou iba za 168 Eur. Ušetríte 11 Eur a budete mať zľavu 25% na všetky ďalšie objednávky.

  1. Slim & Sassy – jedinečná receptúra doTerry pozostávajúca zo 100% čistých esenciálnych olejov certifikovaných CPTG  vytvorená za účelom vyrovnania apetítu medzi jedlami. Slim & Sassy obsahuje grép, citrón, mätu, zázvor a škoricu v podobe esenciálnych olejov. Iba pridajte  8 kvapiek do cca pol litra vody (napr. do pollitrovej fľaše) a pite medzi jednotlivými jedlami počas dňa na regulovanie hladu, upokojenie žalúdka, a zdvihnutie nálady.

Podobné články