fbpx

Calmer

Je navrhnutý tak, aby pomáhal upokojiť a poskytol relaxáciu po rušnom, stresujúcom dni. Obsahuje oleje známe pre ich upokojujúce a utišujúce vlastnosti. Táto zmes môže pomôcť ustáliť a vyrovnať myseľ a emócie tak, že sú pripravené na dobrý, kvalitný nočný spánok. Oleje sú rozriedené s frakcionovaným kokosovým olejom, takže je táto zmes priamo pripravená pre mladú pokožku.

Použite na: hnev, úzkosť, upokojenie, hyperaktivitu, nespavosť, mentálnu únavu, kolísanie nálady, spánok, stres, prerezávanie zúbkov, napätie

Aplikácia: natrite na chodidlá, zátylok, hrudník alebo pulzné body na zápästí. Naneste malé množstvo do dlaní a jemne si pošúchajte celé ruky, čím si doprajete relaxačnú masáž. Inhalujte priamo z fľaštičky. Naneste na difúzujúci náramok alebo prívesok.

Calmer má upokojujúci vplyv na srdce a myseľ. Utešuje jednotlivcov keď sa cítia mimo kontroly, ustarostení, preťažení. Táto zmes je tiež užitočná keď sa jednotlivec cíti nadmerne stimulovaný a má problémy upokojiť myseľ a nastoliť vnútornú harmóniu. Pokúšať sa robiť v živote niečo príliš nadmerne alebo zapadnúť každý deň, znepokojuje chúlostivé vnútorné fungovanie jednotlivcov. Calmer stabilizuje a upokojuje, keď frenetické tempo života narúša jeho centrum.

Táto zmes jemne povzbudzuje jednotlivcov hľadať vzorce nerovnováhy, ktoré sa môžu odohrávať v ich životoch a rozhodnúť sa pre zosúladenie s ich intuíciou a poznaním srdca. Pripomína, že je veľa dobrých vecí, ktoré si môže jednotlivec vybrať, aby s nimi trávil čas, a je len niekoľko takých, ktoré poskytujú dlhotrvajúce šťastie, pokoj a účel. Jednotlivec si môže každý nový deň vybrať, aby zvoľnil a skontroloval bez objavovania, čo by mal využiť, a čo by mal nechať tak.

Na najhlbšej úrovni Calmer pozýva jednotlivcov, aby verili Božstvu a snažili sa ho prejavovať vo svojich životoch. Pomáha pri pocite, ktorý je spojený a podporovaný božskými bytosťami svetla. Calmer hovorí potichu jeho upokojujúce, kľúčové posolstvo, že všetko bude v poriadku.

INGREDIENCIE: Levanduľa, Cananga (kvet Ylang Ylang), Harmanček rímsky, Buddha wood

Levanduľa má upokojujúce a utišujúce vlastnosti. Môže pomôcť zmierniť pocity depresie a úzkosti.

Cananga má upokojujúce a utišujúce vlastnosti. Prináša pocit sebalásky, istoty, radosti a pokoja.

Harmanček rímsky je upokojujúci a relaxačný. Môže pomôcť uľaviť od svalového napätia, takisto upokojuje nervy a utešuje emócie.

Buddha wood má drevitú, sladkú vôňu, ktorá sa často používa na relaxáciu a ako pomôcka pri meditácii.

NEGATÍVNE EMÓCIE: rozrušený, ustráchaný, preplánovaný, nevyrovnaný, frenetický

POZITÍVNE VLASTNOSTI: pokojný, znovu uistený, oddýchnutý, zreorganizovaný, mierumilovný

NAVRHOVANÉ POUŽITIE:
Aromaticky:
Inhalujte z fľaše, difúzujte alebo natrite do dlaní, pošúchajte a inhalujte.

Topicky: Aplikujte na srdce, čelo alebo zátylok

POZNÁMKA: Použite v tých chvíľach, keď sa dieťa nevie upokojiť, alebo nevie zvládať svoje emócie či temperament, nevie sa skľudniť pred spánkom alebo keď potrebujete utešiť úzkostlivé dieťa. Calmer podporuje deti všetkých vekových kategórií.

 

INFORMÁCIA: Detská kolekcia bola špeciálne vyvinutá s ohľadom na najmenších, a každou zmesou zámerne zriedenou, aby poskytla príjemnejší, jemnejší zážitok. Tieto zmesi tiež pracujú dobre s tými, ktorí majú krehké zdravie alebo pokožku, alebo sú veľmi citliví. Slúžia mladým aj starým.

 

Podobné články