fbpx

Correct X

Esenciálne oleje sa už dlho používajú na upokojenie, vyživenie a hydratáciu pokožky. Pretože sú prírodné a čisté, esenciálne oleje sú dobré pre pokožku a môžu pomôcť upokojiť jej podráždenie, dodať potrebnú vlhkosť, vyživiť ju a podobne. Preto spoločnosť doTERRA, ktorá pozná silu esenciálnych olejov pre pokožku, vytvorila éterickú masť Correct X, ktorá pomáha upokojiť pokožku. Mastička bola navrhnutý tak, aby poskytla pokožke upokojujúcu úľavu pri podráždení, a preto obsahuje esenciálne oleje, ktoré majú významné čistiace, prečisťujúce a upokojujúce vlastnosti.

Benefity a použitie Correct X

Esenciálne oleje v Correct X sú známe pre svoje upokojujúce vlastnosti najmä pre pokožku, preto ak potrebuje upokojujúcu úľavu od občasných podráždení, receptúra Correct X ju upokojí bez odvádzania vlhkosti. Okrem upokojenia pokožky vytvára Correct X pre pokožku bariéru proti strate vlhkosti a pomáha ju hydratovať, zatiaľ čo ju upokojuje. Ak ste unavení z používania mastí alebo výrobkov, ktoré vašu pokožku vysušujú, vyskúšajte Correct X a pocíťte upokojujúcu silu esenciálnych olejov na vašej pokožke.  

Pre ľudí s citlivou pokožkou môže byť ťažké nájsť produkt, ktorý ich zbaví podráždenia pokožky bez toho, aby spôsoboval ďalšie problémy. Veľa mastičiek je pre citlivú pokožku je príliš silných alebo intenzívnych, takže môžu skôr spôsobiť ďalšie podráždenie. Correct X sa rýchlo vstrebáva do pokožky a má jemný nedráždivý obsah, ktorý je ideálny pre každého, kto má citlivú pokožku.

Jednou z najväčších výhod používania esenciálnych olejov na pokožku je to, že môžu pomôcť pleti dodať čistý a zdravo vyzerajúci lesk. Po použití Correct X bude mať vaša pokožka čistý a zvlhčený vzhľad a tiež príjemný pocit. Keďže Correct X používa bezpečné prírodné zložky vrátane esenciálnych olejov, nebudú vaše póry upchaté ďalšími toxínmi alebo inými výplňami. Vďaka tomu, že táto mastička účinkuje na zníženie podráždenia a nedokonalostí pokožky, budete sa tešiť z čistej hydratovanej pleti.

Vždy po ruke

Nikdy neviete, kedy dôjde k podráždeniu pokožky, a nie vždy môžete mať po ruke fľaštičku s éterickými olejmi. Correct X bol vyvinutý ako pohodlný produkt vhodný na cestovanie, ktorý vám umožní upokojiť podráždenie vašej vlastnej pokožky i podráždenia vašej rodiny, nech ste kdekoľvek. Tubu Correct X majte vo svojom aute, kabelke, lekárničke alebo obľúbenej cestovej taške, aby ste mali vždy po ruke výhody esenciálnych olejov na korekciu pokožky, keď ich práve potrebujete. Táto mastička môže byť mimoriadne užitočná počas vonkajšej rekreácie, či už ste na ihrisku, v kempe alebo sa vydáte na túru.

Používanie čistých prírodných zložiek v prípravku Correct X vedie k čistej a hladkej pokožke. Receptúra tejto mastičky je plná esenciálnych olejov upokojujúcich pokožku, ale tiež neobsahuje konzervačné látky a ropu, ktoré môžu brániť čistej pokožke. Vďaka iba tým najlepším ingredienciám a čistým a silným esenciálnym olejom pri práci viete, že sa môžete spoľahnúť na to, že vám receptúra Correct X poskytne čistú a zdravo vyzerajúcu pokožku.

Netradičné použitie Correct X

Ak by sme ho mohli porovnať s iným prípravkom, tak je takmer ako Salubelle (Immortelle), ale na neolejovej báze. Má veľmi príjemnú a hladkú štruktúru. Niektorí ľudia ho používajú pod oči ako vyhladzujúci krém na opuchy a kruhy pod očami.

Môžete ho použiť aj na vašu nechtovú kožičku, ktorú zjemní, hydratuje a zaceľuje ranky či zádery.

Použite túto mastičku tiež na čerstvé tetovanie, ktoré potrebuje zahojiť.

Vysporiada sa aj s pohryznutím od chrobákov a hmyzu.

Použite na popraskané päty, na ktoré má doslova balzamický účinok.

Uľavte svojim lakťom, doprajte im hydratáciu a zamatovú pokožku.

Takisto ho môžete použiť ako kondicionér pre pery. Ak máte popraskané pery v zime, alebo vysušené v lete od slniečka je to skvelá pomôcka. Pery vyhladzuje, lesknú sa, a ak ich chcete trochu zväčšiť môžete kvapnúť na ne Pepermint. S tým však veľmi opatrne. Budete cítiť chladivý mravčiaci efekt a vyrobíte si tak prírodný lesk na pery so zväčšujúcim efektom.

Mastička Correct X je tiež skvelá pre deti počas plienkovania.

Kľúčové ingrediencie

Kadidlo: Medzi svojimi nespočetnými výhodami je kadidlový olej dlho uctievaný pre svoju schopnosť znižovať výskyt nedokonalostí pokožky.

Melaleuca: Tiež známy aj ako čajovníkový olej. Má silné čistiace vlastnosti, vďaka ktorým je omladzujúci pre pokožku.

Bisabolol: Je uznávaný pre svoje upokojujúce účinky na pokožku, a preto je dôležitou súčasťou receptúry Correct X.

Slamienka: Často sa používa na potlačenie prejavov starnutia. Má omladzujúce vlastnosti, ktoré pomáhajú podporovať zdravo vyzerajúcu pleť.

Levanduľa: známa pre svoje upokojujúce vlastnosti. Môže pomôcť pri upokojení občasných podráždení pokožku.

Jojoba: pretože podobne ako s prírodnými olejmi nachádzajúcimi sa v našej pokožke, môže jojoba pomôcť zabezpečiť jej hydratáciu, ktorá výrazne zlepší jej štruktúru.

Cédrové drevo: pri vonkajšej aplikácii má objasňujúce vlastnosti a môže byť prospešnou súčasťou vašej bežnej každodennej starostlivosti o pleť.

Upozornenie:

Len na vonkajšie použitie. Zabráňte priamemu kontaktu s očami. Ak dôjde k podráždeniu pokožky, prestaňte masť používať.

Podobné články