fbpx

Esenciálne oleje na astmu

Astma je stav, ktorý spôsobuje zovretie a zúženie pľúcnych dýchacích ciest. To veľmi sťažuje dýchanie a môže vyvolávať veľké potiaže. Astmatický záchvať môžu vyvolať rôzne veci, napríklad znečistenie vzduchu. dym, alergény, toxíny a cvičenie. Tieto záchvaty spôsobujú napätie v hrudníku, lapanie po dychu, pískanie a kašeľ.

Je viac esenciálnych olejov, ktoré môžu uľaviť človeku, ktorý má astmu. Tieto oleje sa tiež môžu

použiť počas záchvatu. Eukalyptový esenciálny olej s jeho známou eukalyptolovou vôňou otvára dolné dýchacie cesty a pomáha pri dýchaní. Môžete použiť Eukalyptový esenciálny olej masážne priamo na hrudník. Keď sa aplikuje na kožu, jeho aromatické výhody pretrvajú dlhšie.

Kadidlový esenciálny olej Frankincense  má veľmi silné protizápalové vlastnosti. Jeho aplikácia na neprirodzene zablokované oblasti dáva zmysel. Frankincense je tiež veľmi upokojujúci pre tých, ktorí majú astmatický záchvat.  Toto je ten správny olej na masážnu aplikáciu, alebo sa dá aplikovať na ruky, priložiť k nosu a ústam a vdychovať.

Eukalyptový esenciálny olejobr. eukalyptový esenciálny olej

Eucalyptus Radiata – Essential Oil 15ml (30060005)

Cena: €19.20

Navštivit eShop

Zmes esenciálnych olejov na dýchanie je kombinácia esenciálnych olejov (bobkový list, mäta, eukalyptus, čajovník, citrón a ravensara) ktoré boli skúmané kvôli svojim vlastnostiam na otváranie aupokojovanie tkanív respiračného systému. Tieto oleje sú tiež úžasné pri boji s patogénmi zo vzduchu, vírusmi a baktériami, ktoré bežne spôsobujú astmatický záchvat. Zmes esenciálnych olejov na dýchanie Breathe, aplikujte priamo na hrudník a krk. Ak máte citlivú pokožku, môžete ho zriediť s nosným olejom, ako je napr. Frakcionovaný Kokosový olej. Jeho výpary vám pomôžu upokojiť a otvoriť respiračné cesty.

Ak vy,  člen vašej rodiny, alebo váš priateľ trpí astmou. ponúknite mu niečo prírodné. Skúste zmes esenciálnych olejov terapeutické triedy.

Podobné články