fbpx

Esenciálne oleje na podporu sebavedomia, na uvedomenie si svojej sebahodnoty

baner farebne kvapky horeBergamot, kasia, Citrus Bliss, Harmanček

Bergamot– olej sebaprijatia uľavuje od pocitov zúfalstva, sebaposudzovania a nízkeho sebavedomia. Podporuje v človeku potrebu sebaprijatia a sebalásky. Bergamot pozýva ľudí, aby pozerali na život s väčším optimizmom.

Bergamot má očistný účinok na stagnujúce pocity a limitujúce programy. Ak človek v hĺbke duše verí, že „nie je dosť dobrý“, je „zlý“, „nehodný lásky“, snaží sa schovávať za fasádu veselosti. Mocné očistné schopnosti bergamotu generujú pohyb v energetickom systéme, ktorý na oplátku prináša nádej.

Pre tieto vlastnosti je bergamot vynikajúcim antidepresívom. Prebúdza dušu do nádeje a ponúka odvahu deliť sa o svoje vnútro. Zažína optimizmus a dôveru v seba, poskytuje pravé sebaprijatie. Bergamot učí ľudí, aby zanechali sebaposudzovanie tak, že sa naučia sami seba bezpodmienečne milovať.

Kassia– olej sebauistenia, prináša radosť a odvahu srdcu aj duši. Je vynikajúcim liekom pre plachých a hanblivých. Pomáha tým, ktorý sa držia späť a snažia sa schovať. Keď sa niekto vyhýba tomu, aby bol stredom pozornosti, Kasia mu pomôže obnoviť sebavedomie. Podobne ako škorica, kasia rozpúšťa strach a nahrádza ho sebauistením. Vyzýva človeka, aby to skúsil, aj keď sa bojí, že urobí chyby. Kasia pomáha tým, čo sa cítia hlúpo tým, že im pomáha vidieť vlastnú skvelosť. Pomáha duši vidieť svoju hodnotu a potenciál a tiež objaviť svoje vnútorné dary a talenty. Pozýva človeka, aby nechal svoje svetlo svietiť a žil zo svojho skutočného ja.

Citrus Bliss – Osviežujúca zmes dokáže motivovať ľudí, aby použili svoje skutočné kreatívne sily, tým, že sa vzdajú svojich starých limitácií a neistôt. Chce veľkú odvahu, aby sme sa umelecky vyjadrili. Citrusy obzvlášť prinášajú do života farbu a predstavivosť. Keď ju nanesieme na solar plexus, táto kombinácia olejov obnovuje vieru vo vlastné ja a vo svoje výtvory. Osviežujúca zmes zapaľuje plameň osobnosti a napĺňa srdce tvorivosťou a radosťou.

Harmanček Rímsky (Roman Chamomile) – olej duchovného zámeru pomáha človeku objaviť a žiť svoj skutočný zmysel života. Bez ohľadu na to, čím sa živia, harmanček pomáha nájsť cieľ a zmysel v ich živote. Keď človek žije vo svojom strede, nachádza silu a zámer, ktorý je nepopísateľný. Ako anjel strážny harmanček vedie dušu tam, kde má byť a k tomu čo potrebuje robiť.

Harmanček pomáha pocitu napojenia a podpory od nebeských ochrancov a strážcov. Niekedy sa ľudia boja, že keď budú robiť to, čo milujú, skončia biedne. Harmanček hovorí, „Robte to, čo milujete, a všetko bude úspechom.baner farebne kvapky

Podobné články