fbpx

CESTA K HOJNOSTI – HOJNOSŤ S doTERRA

CESTA K HOJNOSTI – HOJNOSŤ S  doTERRA
Dátum konania
12.december 2015, 10:00
Miesta konania
Kategórie
Žiadne Kategórie

Popis udalosti

hojnostMilovníčka/Milovník prírodného spôsobu života a esenciálnych olejov doTerra, srdečne Ťa pozývame do kruhu rovnako „pozitívnych.“

V SOBOTU 12.12.2015 od 10.00 hod. v čajovni SHANGRILA na Michalskej 7

Veľa z nás je na ceste od práce, ktorá nám prinášala uspokojivé finančné ohodnotenie k práci, ktorá naplní nielen naše peňaženky, ale zároveň umožní, aby sa rozvinula hojnosť na všetkých úrovniach nášho bytia. Čo je to hojnosť? Aké sú naše osobné príbehy týkajúce sa finančnej situácie? Aké mentálne presvedčenia nám bránia, aby sa hojnosť manifestovala na všetkých úrovniach nášho bytia? Je možné prepojiť lásku k tomu, čo robím s adekvátnym finančným ohodnotením? Ako aplikovať „podnikanie so srdcom“ v mužskom svete zameranom len na výkon? Čo pre mňa znamená bohatstvo? Vnímam doTerru ako úrodnú pôdu? Cítim vďačnosť za život a jeho dary? Viem správne žiadať a manifestovať?

Toto je len zopár tém, ktoré budeme spoločne skúmať zážitkovou formou. Energia skupiny, spoločný zámer a zdieľanie znásobia naše úsilie. Ak miluješ doTerru, rada sa o ňu delíš,  cítiš doTerru ako „úrodnú pôdu“, ktorú chceš ďalej zúrodňovať, toto je stretnutie pre Teba.

Z priestorových dôvodov je potrebné prihlásiť sa najneskôr do 4.12.2015 na renakrehelova@gmail.com alebo miazaka@gmail.com. Celodenný seminár stojí 40,00 eur/osoba a prihláška je platná po uhradení zálohy vo výške 20,00 eur na účet vedený v ČSOB č. 4016685348/7500, VS: 1212.

„Nech HOJNOSŤ prestúpi všetky úrovne nášho bytia a doTerra nech je jednou z úrodných a požehnaných ciest“

Tešíme sa na Vás.                                                                 Renata, Miška a Maťka

Loading Map....