fbpx

Kozmetická sada Veráge pre krásnu a mladistvú pleť

Priznajme si to milé dámy, po krásnej zdravej žiarivej a mladistvej pokožke túži každá z nás. Problém je, že bežné kozmetické produkty, ktoré nájdete v drogérii či lekárni, obsahujú množstvo umelých prísad, parabénov, sulfátov, ftalátov, silikónov a mnohé iné chemické prísady, ktoré v konečnom dôsledku môžu našej pokožke viac uškodiť ako urobiť osoh.

Ak sa však prikláňate k prírodnejšej alternatíve a milujete esenciálne oleje, v doTERRE nájdete všetko, čo vaša pleť potrebuje.

Dnes si posvietime na starostlivosť o pleť Veráge. Tá obsahuje iba tie najlepšie prírodné zložky esenciálnych olejov, zvláčňujúcich látok a rastlinných výťažkov, ktoré zanechávajú pokožku vyživenú a hydratovanú, pričom znižujú príznaky viditeľného starnutia.

Sada Veráge je exkluzívny systém prírodných produktov starostlivosti o pleť. Pokročilá technológia rastlín používaná vo Veráge podporuje vzhľad optimálnej rovnováhy lipidov, teda rovnakej rovnováhy ako v zdravej a mladistvej pokožke. Každý produkt sa skladá z pravých darov zo Zeme, čiže výživných rastlinných výťažkov, čistých a silných éterických olejov CPTG kvality a vybraných prírodných prísad. Kolekcia starostlivosti o pleť doTERRA Veráge prináša výsledky, ktoré môžete prirodzene vidieť a cítiť.

Veráge využíva silné rastlinné výťažky, zvláčňujúce látky a éterické oleje CPTG kvality, ktoré poskytujú vašej pokožke všetko, čo potrebuje. S použitím rovnakých prísnych štandardov, aké sa nachádzajú v našich esenciálnych olejoch CPTG kvality, sú aj prísady vo Veráge použité len tej najvyššej kvality a čistoty. Každý produkt v sade Veráge obsahuje rastlinné výťažky, ktoré boli dôkladne preskúmané a preukázané na podporu mladistvej pokožky. Táto sada bola vedecky formulovaná tak, aby poskytla prirodzený a účinný systém, ktorý pokožku znovu oživí. Denné používanie Veráge podporí hladkú, pružnú a žiariacu pleť.

Sada Veráge obsahuje tieto produkty: čistiaci prípravok, tonikum, sérum a hydratačný krém.

Čistiaci prípravok na pleť

Čistiaci prípravok na pleť od doTERRA®, ktorý je zložený z CPTG certifikovaných čistých esenciálnych olejov terapeutickej triedy® z divokého pomaranča, čajovníka a bazalky, jemne vyčistí, odstráni nečistoty i mejkap a zanechá vašu pokožku čistú, osvieženú a hladkú. Vitálne makromolekuly aminokyselín, lipidov a fruktózy poskytujú živiny, ktoré pomáhajú udržiavať pokožku hydratovanú a zdravú.

Divoký pomaranč a bazalka sú známe svojou schopnosťou očistiť a čajovník má antibakteriálne a čistiace schopnosti spolu s omladzujúcimi účinkami na pokožku. Kokosový olej zvyšuje účinnosť prírodných povrchovo aktívnych látok. Olivový olej hydratuje pokožku a udržuje ju hebkú a mladistvú. Výťažky z krížatej zeleniny tiež pomáhajú zabrániť podráždeniu pokožky a redukujú oxidačný stres v bunkách pokožky.

Čistiaci prostriedok Veráge je prvý krok v každodennom režime starostlivosti o pokožku, pričom zanecháva pocit jemnej a čistej pleti, zatiaľ čo jej svieža bylinná aróma dodáva zmyslom energiu. Na vyčistenie naneste malé množstvo na vlhkú tvár a krk a krúživými pohybmi masírujte smerom nahor. Dôkladne opláchnite vodou a osušte. Používajte ráno a večer. Ďalším krokom v starostlivosti o pleť je tonikum.

Tonikum na redukciu pórov

Navrhnutý tak, aby viditeľne redukoval veľkosť pórov. doTERRA®  Veráge Tonikum obsahuje certifikované čisté oleje terapeutickej triedy®  ylang ylang, cyprištek a koriander, ktoré s ďalšími obrusujúcimi prísadami spolupracujú tak, aby upokojili citlivú pokožku, zabránili podráždeniu kože a zredukovali oxidačný stres v kožných bunkách. Tento druhý krok v starostlivosti o pleť pripraví pokožku pre bohaté zmäkčovadlá a živiny nachádzajúce sa v hydratačnom sére a kréme.

Esenciálny olej ylang ylang upokojuje pokožku. Koriander a cyprištek sú známe svojimi tonizujúcimi, upokojujúcimi a omladzujúcimi účinkami. Je známe, že palmarosa oživuje a vyrovnáva pokožku, preto je ideálna pre každodennú tonizáciu. Lieskový oriešok je obzvlášť upokojujúci pre pleť a aloe sa už po stáročia používa na upokojenie a zvláčnenie pokožky. Všetky tieto aktívne ingrediencie pleť skrášľujú, napínajú, čistia a vyhladzujú póry a zlepšujú štruktúru pokožky. Toto chladivé a osviežujúce tonikum sa môže používať aj počas celého dňa ako osviežujúca hmla pre sviežu a orosenú pleť.

Používajte ráno a večer, alebo podľa potreby aj počas celého dňa. Najlepšie výsledky dosiahnete pomocou následného použitia Veráge hydratačného séra.

Immortelle hydratačné sérum

Je to účinný produkt pre pokožku, ktorý je navrhnutý tak, aby podporoval hladšiu a mladistvejšiu pleť. Vyskúšajte účinky tohto hydratačného séra a nikdy neoľutujete. Táto silná receptúra kombinuje esenciálne oleje CPTG® so špecializovanou rastlinnou technológiou, ktorá podporuje optimálnu rovnováhu lipidov pre hladšiu a mladistvejšiu pleť. Lipidový komplex, ktorý sa využíva v hydratačnom sére, využíva prirodzený, ale vedecký prístup k hydratácii kože. Lipidy sú podobné tým, ktoré sa nachádzajú v pokožke vtedy, keď je pleť v maximálnom optimálnom zdraví a mladosti. Hydratačné sérum Veráge Immortelle je inovatívne, má vysoko efektívne zloženie, ktoré poskytujú výsledky, ktoré môžete okamžite vidieť a cítiť.

Sérum obsahuje certifikované čisté oleje terapeutickej triedy ako kadidlo, myrhu, slamienku, ružu, santalové drevo a levanduľu, ktoré hrajú zásadnú úlohu pri podpore zdravo vyzerajúcej pleti. Hydratačné zložky hĺbkovo znižujú výskyt jemných liniek a vrások. Pokročilá receptúra kombinuje lipidy olivových, jojobových a makadamiových olejov, čím vytvárajú úžasne jemnú a hladkú pokožku.

Naneste na vyčistenú tvár a krk krúživými pohybmi smerom nahor každé ráno a večer. Následne použite hydratačný krém.

Hydratačný krém

Je ideálny pre všetky typy pleti a kombinuje éterické oleje CPTG® jazmín, geránium, rakytník a borievku s rastlinnými výťažkami pre hĺbkovú hydratáciu a výživu pokožky. Vďaka modernej rastlinnej technológii sa tento ľahký nemastný hydratačný krém rýchlo vstrebáva, a vďaka bohatému bambuckému maslu a zvláčňujúcim látkam úžasne hydratuje. Tento hydratačný krém podporuje ideálnu rovnováhu vlhkosti v pokožke a pomáha znižovať výskyt jemných liniek a vrások, čo vedie k hladkej a rovnomernej pokožke.

Certifikované čisté oleje terapeutickej triedy jazmín, geránium, rakytník a borievka pomáhajú zlepšovať celkový vzhľad pokožky. Borievka sa používa na zlepšenie vzhľadu starnúcej pleti. Rakytník vyživuje a zjemňuje pokožku. Olej z ryžových otrúb je bohatý na vitamín E a mastné kyseliny prenikajú hlboko do pokožky a pôsobia ako účinný zvlhčovač. Bambucké maslo obsahuje mastné kyseliny, ktoré pomáhajú udržiavať zdravú pokožku. Výťažok z kôru Amur korkového stromu upokojuje pokožku.

Nanášajte na vyčistenú tvár a krk krúživými pohybmi smerom nahor až kým krém nevstrebe do pokožky. Používajte ráno a večer.

Podobné články