fbpx

Prírodná podpora organizmu pre tehotenstvo

TehotenstvoDoTERRAPrvý trimester

Doplnky na vitalitu od doTERRA sú podľa môjho názoru najlepšie prenatálne vitamíny, aké môžete užívať. Niekto by sa  mohol opýtať, či v nich je dostatok kyseliny listovej pri tehotenstve. Väčšina ľudí nevie, že kyselina listová (v doplnkoch syntetická) sa potrebuje premeniť na

5-metyltetrahydrofolát. Túto zmenu musí telo urobiť, aby ju bolo schopné vstrebať. Je určitý limit, koľko kyseliny listovej telo dokáže metabolizovať a je to okolo 400 mcg. Keď doplníte viac, než ste schopní spracovať, budete mať v tele nestrávenú nepoužiteľnú kyselinu listovú, ktorá bude kolovať po vašom tele a bude súťažiť s dobrými živinami, ktoré sa potom budú ťažšie transportovať. Vitality doplnky od doTERRA majú 400 mcg kyseliny listovej, dokonalé množstvo pre vaše telo a vaše telo zmetabolizuje 100 percent toho množstva. Prirodzená kyselina listová je tiež v tej tmavozelenej listnatej zelenine, ktorú máte jesť každý deň.

Ďalším dôležitým kľúčom k optimálnemu tehotenstvu je mať dostatok enzýmov. Enzýmy, ktoré odporúčam, sú doTERRa TerraZyme. Toto sú enzýmy, ktoré pomáhajú mnohým telesným systémom. Úloha enzýmov, ktorá je nám pomerne známa je to, že pomáhajú pri trávení bielkovín, tukov komplexných uhľohydrátov, cukrov a vlákniny. Keď ich používate spolu s jedlom, enzýmy pomáhajú rozložiť jedlo v žalúdku tak, aby mohlo čo najefektívnejšie použiť živiny.

Balíček celoživotná vitalita

Doplnky celoživotnej vitality od dōTERRA sú vyvinuté s účinnými hladinami esenciálnych živín a mocných metBalíček celoživotná vitalitaabolických faktorov pre optimálne zdravie, energiu a dlhý život.  V spojení  s  esenciálnymi olejmi dōTERRA’s CPTG a celoživotný záväzok k zdravému životnému štýlu dōTERRA, tiež prirodzene podporujú celý život mladšieho vzhľadu, pocitu, a života.

Lifelong Vitality Pack (34210005)

Cena: €128,00

Navštivit eShop

Často ženy počas tehotenstva zažívajú pálenie záhy, alebo zlé trávenie, obzvlášť v treťom trimestri. Keď vo svojej strave užívajú enzýmy, tieto nepríjemné symptómy sa značne znížia. Avšak toto je iba polovica príbehu enzýmov. Toto je tá druhá polovica, o ktorej nepočujeme tak často, Keď beriete enzýmy na prázdny žalúdok, majú na telo ďalšie priaznivé účinky. Prebudovávajú a podporujú spojivové tkanivá. Naše spojivové tkanivo poskytuje rám, ktorý spája naše telo. Celé telo je postavené zo spojivových vláken (šľachy, žily, chrupavky, svaly, kosti, lymfatické tkanivá …) Enzýmy podporujú a posilňujú tieto tkanivá, ktorú pomáhajú pri uchovávaní energie a chránia naše orgány. Enzýmy tiež pomáhajú regulovať tisíce ďalších funkcií vrátane imunity, hormonálne regulácie, rastu buniek a obnovy orgánov, žliaz a tkanív. Enzýmy sú životne dôležitou súčasťou  našej každodennej rutiny.

Ćistenie GX Assistom a PB Assist

 Neodporúčam čistenie GX Assistom počas tehotenstva. Avšak výrazne odporúčam PB Assist, na podporu imunitného systému. Toto je obzvlášť dôležité počas tretieho trimestra, keď vaše telo vytvára kolostrum. PB Assist pomáha napĺňať toto kolostrum množstvom vynikajúcej flóry pre žalúdok vášho dieťaťa. To je tá dobrá flóra, ktorá dieťaťu produkuje vitamín K hneď keď sa narodí. PB Assist je súčasťou mojej každodennej rutiny pre zdravé tehotenstvo. Odporúčam užívať tri za deň prvých 5 dní v mesiaci od momentu, kedy zistíte, že ste tehotná a potom pokračovať jednou za deň, až kým neminiete balenie. Zopakujte to aj ďalší mesiac a každý ďalší mesiac počas tehotenstva a dojčenia.

Niektoré ženy majú problém s kvasinkami a radi by si urobili jemné prečistenie. Nasledujúce prečistenie trávenia je úplne bezpečné počas tehotenstva a nasledujte ho PB Assistom.

Čistenie

  • 3 kvapky Melaleuca (čajovník)
  • 3 kvapky citrónu
  • 3kvapky tymianu

Dajte do kapsule raz denne po 10 dní a potom nasledujte PB Assistom raz za mesiac počas tehotenstva na vybudovanie imunity, ktorá sa prenesie na dieťa. Toto  je jemná verzia čistenia. Ak cítite, že na vás niečo lezie, alebo máte problém s kvasinkami, toto je zmes, ktorá vám s týmto bezpečne pomôže.

Tipy na 1. Trimester

Zmes proti Rannej nevoľnosti:

Zmiešajte 10 kvapiek mätového oleja a 30 kvapiek levanduľového. Kvapnite si niekoľko kvapiek tejto zmesi na ruka a zhlboka inhalujte.

Zázvor (ginger) je voľba č. 1 na pomoc proti nevoľnosti (blokuje receptory nevoľnosti)

Mäta je možnosť č. 2 jednoducho ju rozptýľte do vzduchu alebo si dajte kvapku do rúk a inhalujte

Digest Zen je č. 3. Inhalujte, alebo si dajte niekoľko kvapiek do kapsule a zapite vodou.

Zamiešajte zmes Citrus Bliss do vody a inhalujte, alebo si kvapnite na ruky a inhalujte

Sprej:

Dajte 20 kvapiek mäty, 15 kvapiek citrónu a 5 kvapiek pomaranča do 2dcl destilovanej vody. Potraste a sprejujte.

Podobné články