fbpx

Ruža (erysipelas)

Ruža (erysipelas) je streptokoková infekcia strednej vrstvy pokožky (dermis). Táto infekcia zväčša nasleduje zápal hrdla (streptokokovú infekciu), baktériami, ktoré sa ľahko prenesú rukami na kožu, kde je drobná ranka alebo škrabanec, ktoré dovolia baktérii, aby sa tam usídlila a spôsobila zápal. Infekcia vyvoláva charakteristické symptómy, ktoré umožňujú promptnú klinickú diagnózu. Medzi tieto symptómy patria.

  • Začervenanie (erythema), opuch (edema), a bolesť v mieste infekcie
  • Jasne definovaná a obyčajne vyvýšená hranica medzi infikovanou a zdravou pokožkou
  • opuch príslušných lymfatických uzlín
  • Horúčka, všeobecné nepohodlie, a bolesti v svaloch a kĺboch

ESENCIÁLNE OLEJE na RUŽU:

  • On Guard: pomáha stimulovať imunitnú odpoveď organizmu, zabíja vírusy a baktérie,

On Guard® ochranná zmes

On Guard jedinečnou zmesou olejov od dōTERRA® vyvinutou na podporu zdravej imunitnej funkcie. Olej z divokého pomaranča skombinovaný s klinčekom, škoricou eukalyptom a rozmarínom, ponúkzmes na imunituajú voňavú, prírodnú a efektívnu alternatívu k syntetickým prípravkom na podporu imunity. On Guard, so svojou unikátnou vôňou, je jednou z najuniverzálnejších zmesí olejov od doTERRA. Je tiež bezpečný na čistenie povrchov, ktoré prichádzajú do kontaktu s potravinami, ako netoxický spôsob čistenia, alebo na čistenie vzduch rozptyľovaním do vzduchu. On Guard je vynikajúci na eliminovanie vírusov, kvôli svojim účinným zložkám. Na aromatické masážne alebo vnútorné použitie.

On Guard – Protective Blend 15ml (31100005)

Cena: €48,00

Navštivit eShop

  • Čajovník (Melaleuca): Ošetruje pokožku, je protivírusový , antibakteriálny,
  • Mäta: chladí, okysličuje, pomáha znižovať horúčku
  • Oregano: prírodné antibiotikum
  • Kadidlo: protizápalový, urýchľuje hojenie, povzbudzuje imunitu, protirakovinový, protinádorový
  • Citrón: čistí, detoxikuje, protiplesňoný protivírusový, antioxidant, antidepresívum

POSTUP

Na chodidlo 1 kvapka On Guard, Čajovník a Oregano  na každú nohu každé 2 hodiny, priamo na postihnuté miesto: Čajovník, Kadidlo a Mäta. Keď ustúpia prejavy horúčky, opuchnutia a slabosti, pokračovať 3 až 4 krát denne.

3x denne 2 kvapky On Guard, Čajovník a Citrón v kapsuli zapiť vodou

 Postihnuté miesto natrieme čajovníkom , kadidlom a mätou a priložíme teplý obklad (napr. mokrý teplý uterák, ktorý obalíme suchým uterákom,) Teplé obklady pomáhajú dostať do oblasti krv, zlepšujú efektivitu imunitnej odpovede tela na útok infekcie a podporujú cirkuláciu antibiotických olejov.

Ružu  je dôležité riešiť okamžite, pretože Ruža dokáže rýchlo preniknúť do hlbších tkanív, spôsobiť celulitídu a môže aj celkovú rozšírenie infekcie. Neriešené alebo nedostatočne riešené streptokokové infekcie tiež predstavujú riziko zápalu srdcových chlopní (REUMATICKÉ OCHORENIE SRDCA). Ľudia s diabetom,  zhoršenou periférnou cirkuláciou a poruchami imunity sú na ružu náchylnejší.

Podobné články