fbpx

Thinker

Pomáha jednotlivcom sústrediť sa medzi svetom plným rozptýlení a súťaživými prioritami. Zdá sa, že v týchto dňoch všetko súťaží za obmedzený čas, pozornosť a energiu jednotlivcov. Je tiež príliš ľahké stať sa nadmerne stimulovaným a snažiť sa venovať pozornosť okamžitej úlohe, pretože myseľ je bombardovaná informáciami prichádzajúcimi z viacerých smerov a vo viac decibeloch, ako v ktorejkoľvek inej dobe. V tomto stave môže byť obzvlášť ťažké plynule prechádzať medzi činnosťami – dokonca aj dennými činnosťami – pretože si často vyžaduje dramatické prispôsobenie sa rôznym obrovským energiám a stimulom. Keď jednotlivec prechádza ťažkým obdobím sústrediť sa alebo riešiť prechod, zmes Thinker mu pomáha poskytnúť pokoj a zamerať myseľ tak, aby reagovala na danú úlohu.

Thinker je obzvlášť prospešný, aby pomáhal jednotlivcom pri vyrušovaní a naučení rozprávať rozdiel medzi vedomosťami, ktoré ich budujú, a vedomosťami, ktoré ich vlastne (aj iných ľudí) strhávajú. Inými slovami, ako rozpoznať to, čo dodáva energiu, aby revitalizovalo dušu, alebo to, čo kradne cenné zdroje energie. Táto zmes je liekom pre moderný svet. Povzbudzuje jednotlivcov, aby neboli oklamaní, zmätení alebo premôžení kakofóniou okolo nich. Namiesto toho Thinker inštruuje jednotlivcov, aby vzali zodpovednosť za rozhodnutie ako strávia každý okamžik, požiadaním ich, aby svoje životy zamerali na to, na čom najviac záleží.

INGREDIENCIE: Vetiver, Pepermint, Klementínka a Rozmarín

NEGATÍVNE EMÓCIE: roztržitý, nesústredený, nepozorný, nadmerne stimulovaný

POZITÍVNE VLASTNOSTI: sústredený, pozorný, zaujatý, mentálna jasnosť

NAVRHOVANÉ POUŽITIE:
Aromaticky:
Inhalujte z fľaše, difúzujte alebo natrite do dlaní, pošúchajte a inhalujte.

Topicky: Aplikujte na spánky, zátylok a/alebo na ruku medzi palec a ukazovák.

POZNÁMKA: Vedieť, čomu treba venovať pozornosť, si vyžaduje schopnosť uprednostniť to, čo si zaslúži pozornosť. Deti sa učia ako myslieť na seba a Thinker ich upokojuje, stimuluje, utišuje a osviežuje myseľ.

Podobné články