fbpx

Vitamíny v balíčku celoživotná vitalita – unikátna technológia pre vstrebávanie a využitie živín

Doterra MicroPlex VMx sú 100%prírodné. Nie je tam žiadna syntetika.

Doterra dostáva vitamíny na vyššiu úroveň, tým, že ich poskytuje spolu s s ďalšími dôležitými živinami (nevyhnutnými pre lepšie vstrebávanie) ako sú bioflavonoidy s využitím glykoproteínovej matrice.

Čo to znamená?ovocie zelenina

Tu je odpoveď od človeka, ktorý bol pri vývoji tohto produktu a vie vysvetliť ten príbeh za tým..

Väčšina vitamínov z obchodu je syntetická.
Napríklad Vitamín C sa prvýkrát začal hromadne vyrábať v tridsiatych rokoch minulého storočia a vyrába sa dodnes.

Prírodný vitamín C sa bežne uvádza ako prírodný kalcium askorbát, prírodný Vitamin C z aceroly, alebo iného rastlinného zdroja. Dobré výživové doplnky používajú prírodné rastlinné výťažky.

Ale vynikajúce výživové doplnky idú ešte o krok ďalej.

Vývojári, naturopati a tí, ktorí robia v zdravotnom priemysle vedia, že naše telo nevstrebáva vitamíny, ak nemáme potrebné ko-nutrienty a minerály. Bez nich vitamíny iba prejdú telom bez toho, aby sa vstrebali, alebo telo použije svoje vlastné minerály na to, aby mohlo použiť vitamíny.

Naše telá sú stavané tak, aby si brali živiny z rastlín a nie z liekov. Ovocie a zelenina majú všetko potrebné pre naše zdravie.

Avšak priemerný Európan nezje dosť ovocia a zeleniny a ak áno, ovocie a zelenina už nemá taký obsah živín vzhľadom na vyčerpanú pôdu, alebo spôsob zberu daných rastlín.

Prečo potom radšej nejeme sušené ovocie, namiesto vitamínových extraktov z ovocia a zeleniny?

Problém je v tom, že keď sušíme a spracovávame celé ovocie a zeleninu oproti tomu, keď máme konkrétny vitamín na výrobu doplnku, jeho obsah živín je výrazne menší než obsah za surova – už tam nie je dosť veľké množstvo, aby to malo nejakú nutričnú hodnotu.

Rob Young je vynikajúci odborník na vývoj niektorých skvelých produktov, ktoré sú na trhu, napríklad aj náš Balíček Celoživotná Vitalita. Získal tiež pomoc od niektorých z najlepších poradcov v oblasti výživových doplnkov na svete.

Pred niekoľkými rokmi, jeden z týchto poradcov spozoroval, že pretekárske kone dostával špeciálnu stravu, ktorú vyvinul jeden vedec. Bola to ďatelina fermentovaná špeciálnym spôsobom s množstvom výskumov, aby vyvinuli výživné krmivo, aby vyšľachtili pretekárske kone, ktoré by mali hodnotu milión dolárov. Dr. Tracy sa pýtal, či sa tento proces dá využiť aj na ľudskú výživu. Odpoveď bola definitívne áno aj s rokmi štúdií, ktoré to podporili. Odpoveď bola:

Je to bezpečné pre ľudí. Kŕmime tým milión dolárové kone, keby to nebolo bezpečné, zažalovali by nás. Chlapci tu v labáku to jedia.

Doterra tak posiela surový rastlinný materiál na spracovávanie a fermentovanie kvasnicami, prostredníctvom niečoho, čo sa volá glykoproteínový matrica.
Tento proces je patentovaný a je US Patent #6864231, 6942856, 7138113

Kvasnice štiepia a uchovávajú živiny, aby ich telo vedelo stráviť a vstrebať. Telo to rozoznáva ako jedlo a nie ako cudzí materiál, ako napríklad syntetický vitamín C. A ako môžete vidieť na štítku, dosahuje to naše denné požiadavky na vitamíny.

Vstrebávanie a biodostupnosť sú v zdravotnom priemysle veľmi dôležité. Táto technológia glykoproteínovej matrice spolu s Enzýmovým asimilačným systémom robí z tohto produktu vitamíny, ktoré nemajú konkurenciu na dnešnom trhu.

Som rada, že môžem jesť Doterra produkty ako je tento a deliť sa o ne s ďalšími.

Verím, že s nimi budete spokojní aj vy.

 

Podobné články